Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Szappankukta Online ALAP Csomag  × 1 129.000 Ft
Részösszeg 129.000 Ft
Összeg 129.000 Ft
  • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntessük fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Vásárlással kapcsolatos megerősítések


Gyakran Ismételt Kérdések

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

Teljes mértékben!

A fizetéshez a SimplePay fizetési megoldást alkalmazzuk, ami mögött az OTP Bank áll. Ez a leggyakrabban használt rendszer Magyarországon. A bankkártyád adatait mi nem kapjuk meg. A szuper biztonságos titkosítás miatt az adataid garantáltan biztonságban lesznek.

Hogyan működik a bankkártyás fizetés?

 

  1. Ha a fenti űrlapon megadod az adataid, akkor átirányít a rendszer a Simple felületére.
  2. Itt be kell írnod a bankkártyád számát, a rajta lévő nevet, lejárati dátumot és a biztonsági számokat.
  3. Attól függően, hogy milyen kártyád van, ezután lehetséges, hogy hitelesítened kell a fizetést, hogy ezt te indítottad el. Ha mindent rendben talált a Simple, akkor kész is vagy a vásárlással.
Miért csak bankkártyás fizetési lehetőség van?

1. Szuper gyors

Bankkártyás fizetés esetén azonnal megtörténik minden. Amint sikerül a fizetés a háttérben elkezdenek kapcsolatba lépni a különböző rendszereink. Egyből megkapod a bejelentkezési adataid, elkészül a számlád, kapsz e-mailt a következő lépésekről.

2. Biztonságos

Mivel mi nem kapjuk meg az adataid és teljesen le lesznek titkosítva, így ennél biztonságosabb fizetési módszert nem lehet elképzelni.

3. Több időnk jut a fejlődésre

Az automaa rendszernek köszönhetően az időnket és fókuszunkat a tananyagaink fejlesztésére és a tanulóink segítésére szentelhetjük.

4. Olcsó

Nekünk és neked is olcsóbb, mivel nekünk nem kell plusz embert felvenni adminisztrációra, neked pedig nem kell átutalási díjat fizetni.

5. Egyszerű a pénzvisszafizetés

Ha nem vagy megelégedve az általunk nyújtott szolgáltatással, akkor mi 1 gombnyomásra el tudjuk készíteni a sztornó számlát és ezzel vissza is utaljuk a bankszámládra a kifizetett összeget. Igaz, szerencsére ezzel szinte soha nem kell foglalkoznunk.

6. Bizalom

Mivel a mi sikerességünk attól függ, hogy milyen élményben részesülnek a vásárlóink, így nem engedhetnénk meg magunknak, hogy bárkinél probléma lépjen fel. Ezért használjuk a leghatékonyabb, legmodernebb és legbiztonságosabb módszereket.

Kérhetek számlát a vásárlásról?

Igen, a vásárlás után azonnal elkészül a számla, amit e-mailben fogsz megkapni.